De mooiste en hipste muziekdoosjes,
(muziek)mobielen en kraamcadeau's voor baby's

image of a cart
Naam Aantal Prijs
Afrekenen

€ 0,00


Alle muziekdoosjes

Muziekdoosjes voor je baby

In ons assortiment vind je verschillende muziekdoosjes voor je baby. Hang deze in het ledikantje of in de box. Je baby kan er heerlijk naar kijken, want de felle kleuren zijn al goed zichtbaar voor je kleintje. Als het muziekje aan gaat, dan word je baby daar lekker rustig van. Zo kan hij fijn in slaap vallen. Is het een kraamkado? We kunnen het ook voor je inpakken.

Op onze website kan je selecteren op liedje, maar je kan ook kiezen voor een pop waarop je je MP3-speler kan aansluiten of een schaapje met baarmoeder- en hartgeluiden. Net alsof je kleintje nog bij je in de buik zit.

Muziekdoosjes online kopen

Als je bij ons een muziekdoos online koopt, dan wordt hij binnen één of twee dagen na ontvangst van je betaling  verzonden. Wij hebben een inpakservice. Ook kan je er voor kiezen een kadootje te laten versturen naar een ander adres, zoals je werk of naar de ontvanger van het kraamcadeau.

De verzendkosten zijn vanaf €2,50. Ben je toch niet tevreden? Wij hanteren een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze tijd mag je je bestelling onbeschadigd en in de originele verpakking retourneren. Je krijgt dan gewoon je geld terug.

hippe muziekdoosjes logo

Gratis inpakservice

Persoonlijke boodschap

image of a cart