De mooiste en hipste muziekdoosjes,
(muziek)mobielen en kraamcadeau's voor baby's

image of a cart
Naam Aantal Prijs
Afrekenen

€ 0,00


(Muziek)mobielen

Muziekmobielen voor baby’s

Voor hippe muziekmobielen voor baby’s ben je bij Hippemuziekdoosjes.nl aan het juiste adres. Deze mobielen hang je in het ledikantje van je baby, in de box, maar kan ook in de kinderwagen, het campingbedje of aan een autostoeltje.

Een muziekmobiel is goed voor de ontwikkeling van je kindje. Door de beweging en geluiden worden de zintuigen van je kindje geprikkeld. Hij ziet de kleurtjes en de bewegingen en natuurlijk hoort hij ook het muziekje. Kinderen kijken graag naar een muziekmobiel als ze in hun bedje of box liggen. Als ze iets groter zijn zullen ze proberen de poppetjes te grijpen en ze worden gekalmeerd door het muziekje.

Baby muziek mobiel voor ledikanten en boxen

Al onze muziekmobielen kunnen gemonteerd worden op de plek die jij kiest, zoals boven het ledikantje en boven de box. We hebben vele soorten muziekmobielen en muziekdoosjes voor baby’s. We hebben muziekmobielen van onder andere Hello Kitty en Barbapapa. Zoek je liever het muziekje uit? Dat kan ook bij Hippemuziekdoosjes.nl. Wij hebben baby muziekmobielen voor jongens en meisjes, maar natuurlijk ook muziekmobielen die schitterend op beide kamertjes zullen staan.

Kraamcadeau

Zoek je een leuk kraamcadeau, dan is het geven van een muziekmobiel een erg leuk idee. Elke baby zal het fantastisch vinden om naar de ronddraaiende figuurtjes te kijken. Je zult er elke ouder een groot plezier mee doen. 

Hippe muziekmobielen online kopen

Als je bij ons een muziekmobiel online koopt, dan wordt hij binnen één of twee dagen na ontvangst van je betaling al verzonden. Wij hebben een inpakservice, voor als het bijvoorbeeld een kraamkado is, waarbij we hem prachtig inpakken. Ook kan je er voor kiezen de mobile te laten versturen naar een ander adres, zoals je werk of naar de ontvanger van het cadeau.

De verzendkosten bij Hippemuziekdoosjes.nl zijn altijd €3,95 of gratis verzenden vanaf 50 euro. Ben je toch niet tevreden? Wij hanteren een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze tijd mag je de muziekmobiel onbeschadigd en in de originele verpakking retourneren. Je krijgt dan gewoon je geld terug.

hippe muziekdoosjes logo

Gratis inpakservice

Persoonlijke boodschap

image of a cart