De mooiste en hipste muziekdoosjes,
(muziek)mobielen en kraamcadeau's voor baby's

image of a cart
Naam Aantal Prijs
Afrekenen

€ 0,00


Alle producten

Al onze producten kan je op deze pagina bekijken. En dat zijn er nogal wat. Wij verkopen niet alleen prachtige muziekdoosjes, maar ook muziekmobielen, slabbetjes, speenkoorden, knuffeldoeken en rammelaars. Al onze producten kan je veilig en eenvoudig online kopen. Wij verzenden het pakketje zo snel mogelijk.

Onze merken

In onze collectie hebben we verschillende merken. Zo hebben we het populaire merk Anne Claire Petit natuurlijk in onze collectie opgenomen. Daarnaast hebben we prachtige producten van Franck & Fischer, My First Nici, Playgro, Skip Hop, Babystuff Company, Dig & Mig en nog veel meer mooie merken.

Eenvoudig bestellen 

Als je op werkdagen voor 20.00 een bestelling plaatst, dan wordt het pakje uiterlijk de volgende werkdag verzonden. We hebben ook een inpakservice. Ook is het mogelijk om een persoonlijke boodschap toe te voegen. De leukste kraamcadeau’s en babycadeautjes koop je online bij Hippemuziekdoosjes.nl.

Mooie muziekdoosjes voor baby’s

Voor een lief of stoer muziekdoosje voor baby’s ben je bij onsl aan het juiste adres. In ons assortiment vind je een ruime collectie babydoosjes die de liefste muziekjes afspelen. Onze muziekdoosjes kan je ophangen in het ledikantje, in de box, in de kinderwagen of neerzetten in het babykamertje.

Baby muziekdoosjes met liedjes en geluiden

Met een muziekdoosje word je kindje eenvoudig gekalmeerd. Het muziekje dat speelt zorgt ervoor dat je baby snel in slaap wordt gesust. Bovendien hebben ze een lieve of stoere uitstraling die prachtig staat in de kinderkamer van je baby. Ook onze muziekknuffels met onder andere het rustgevende geluid van een hartslag zijn lief, knuffelbaar, zacht en 100% veilig voor in het bedje van je baby.

Muziekdoosjes online kopen

Koop je bij ons online een muziekdoosje, dan wordt hij binnen één of twee dagen na ontvangst van je betaling al verzonden. Natuurlijk kunnen we er een feestelijk pakketje van maken. Ook is het mogelijk ook een persoonlijke boodschap toe te voegen en te verzenden naar een ander adres. Dit is leuk als je het als kraamcadeau hebt gekocht. 

hippe muziekdoosjes logo

Gratis inpakservice

Persoonlijke boodschap

image of a cart