De mooiste en hipste muziekdoosjes,
(muziek)mobielen en kraamcadeau's voor baby's

image of a cart
Naam Aantal Prijs
Afrekenen

€ 0,00


Anne Claire Petit

Na de studie Industrieel Design in Eindhoven begon Anne-Claire haar carrière als ontwerpster voor Esprit. Ze werkte hier vier jaren, totdat ze het tijd vond om haar creativiteit en inspiratie naar een hoger niveau te tillen. Onder de naam Anne-Claire Petit Accessoires begon ze haar eigen label.

Alle muziekdoosjes van Anne-Claire Petit zijn met de hand gemaakt volgens specifieke technieken. Er worden alleen natuurlijke materialen en herkenbare patronen gebruikt. Elk product is hierdoor uniek.

Gehaakte muziekdoosjes van Anne-Claire Petit

Opvallend is dat de accessoires van Anne-Claire Petit stuk voor stuk vrolijke en positieve reacties opwekken en dit is precies waardoor dit merk zich onderscheidt. Het grootste gedeelte van het haakwerk wordt door vrouwen uit kleine dorpjes in Noord-China gedaan. In dit gedeelte van China is het haken van producten een traditie die van generatie op generatie wordt doorgegeven. De muziekdoosjes van Anne-Claire Petit zijn uniek en 100% handgemaakt van biologisch katoen. Een muziekdoosje van bijvoorbeeld 30 cm lang is ongeveer 3 dagen werk. Zo’n 200 vrouwen werken vanuit huis, vaak samen met hun buren, aan de nieuwe collecties.

Anne-Claire Petit muziekdoosjes online kopen

Je koopt de muziekdoosjes van Anne-Claire Petit online bij Hippemuziekdoosjes.nl. Als je een item van Anne-Claire Petit ziet, zal je het meteen herkennen. Het oog voor detail, de op elkaar afgestemde kleuren en het precieze handwerk blijven onnavolgbaar. Als je op werkdagen voor 20.00 je favoriete muziekdoosje besteld, dan wordt hij uiterlijk de volgende werkdag verzonden.

hippe muziekdoosjes logo

Gratis inpakservice

Persoonlijke boodschap

image of a cart