De mooiste en hipste muziekdoosjes,
(muziek)mobielen en kraamcadeau's voor baby's

image of a cart
Naam Aantal Prijs
Afrekenen

€ 0,00


Cloud B

Over Cloud b

's Werelds toonaangevende fabrikant van producten en accessoires werd opgericht in 2002 en helpt ouders en kinderen beter te slapen. Ze hebben de eer om internationaal te worden erkend als de nummer één in de nichecategorie 'slapen' dankzij de hoogkwalitatieve ontwerpen, uitzonderlijke veiligheidsstandaarden en producten waarvan bewezen is dat ze helpen om kinderen veilig en gezond te laten slapen tijdens al hun ontwikkelingsfases.

Muziekdoosjes met rustgevende geluiden voor een goede nachtrust

Ze zijn gestart met twee praktische maar stijlvolle producten: de LULLAWRAP™-inbakerdoek en de gepatenteerde LULLABAG™-babyslaapzak. Deze eerste producten bleken een schot in de roos, zodat ze in 2002 een schattige muziekdoos ontwikkelde voor kinderen; het SLEEP SHEEP™, een pluchen schaap dat aan de buitenzijde van het bedje wordt bevestigd en rustgevende geluiden produceert zoals mama's hartslag, frisse regenbuien, oceaangolven en walvisliedjes om baby's rustig in slaap te laten vallen. Sinds dat moment is de pluchen collectie van Cloud b uitgegroeid tot een volledige reeks van figuren en producten die een belichaming zijn van de filosofie van het bedrijf, namelijk “plush with a purpose.”

Rustgevende geluiden voor een betere slaap

Hun licht- en geluidsproducten hebben een doordacht ontwerp zodat ze een rustgevend en kalmerend effect hebben dat erg belangrijk is bij consistente slaaproutines voor baby's, kinderen en ouders. Pediatrisch onderzoek heeft bevestigd dat vertrouwde, rustgevende geluiden de geest kalmeren en kinderen helpen om vrediger en dieper te slapen. Cloud b wijst veel hun succes toe aan de aanbevelingen van de adviesraad van Cloud b die bestaat uit pediaters, ouders, leraars en slaapspecialisten.

Steun aan Superkids

Ze erkennen dat alle kinderen recht hebben op kwalitatieve slaap en omdat ze iets willen betekenen voor de gemeenschap, gingen ze een partnerschap aan met het project Max's Love om te helpen bij het verdelen van TWILIGHT TURTLES aan kinderen die vechten tegen kanker. Het project Max's Love is opgericht ter ere van SuperMax Wilford, een vijfjarige superkid die vecht tegen hersenkanker. De in Californië gebaseerde non-profitorganisatie is toegewijd om Superkids, die vechten tegen kanker, te steunen en blij te maken tijdens hun behandeling. Door zijn eigen persoonlijke ervaring, identificeerde Max de groene sterren die door TWILIGHT TURTLE geprojecteerd werden als 'genezende' sterren met de superkrachtige kleur groen.

Geen producten gevonden

hippe muziekdoosjes logo

Gratis inpakservice

Persoonlijke boodschap

image of a cart