De mooiste en hipste muziekdoosjes,
(muziek)mobielen en kraamcadeau's voor baby's

image of a cart
Naam Aantal Prijs
Afrekenen

€ 0,00


Skip Hop

Skip Hop babyproducten

Skip Hop is dol op het ouderschap én op producten die het leven makkelijker maken. Door hun innovatieve producten maakt Skip Hop het leven van nieuwe ouders een stuk makkelijker. Skip Hop werd in 2003 opgericht toen Ellen en Michael Diamant een zoontje kregen. Ze zochten een handige luiertas en waren overweldigd door alle keuzes. Toch konden ze geen handige én mooie luiertas vinden, dus ontwierpen ze er zelf één.

Tien jaar later ontwerpen Ellen en Michael nog steeds slimme en functionele babyproducten met een geweldig design. Daarnaast maakt Skip Hop prachtig houten speelgoed wat tegelijkertijd heel leerzaam is. Wij zijn trots dat we Skip Hop hebben kunnen toevoegen aan ons assortiment.

Skip Hop producten online kopen

Babyproducten van Skip Hop koopt je veilig en eenvoudig online bij Hippemuziekdoosjes.nl. In ons assortiment vind je Skip Hop muziekmobielen, maar ook super handige slabbetjes en (zelf aanvullen) nog veel meer. Als je je favoriete Skip Hop product op werkdagen voor 20.00 online koopt bij ons, dan wordt het uiterlijk de volgende dag verzonden. Bij ons is het ook mogelijk om je bestelling te laten inpakken, te laten verzenden naar een ander adres en een persoonlijke boodschap toe te voegen.

hippe muziekdoosjes logo

Gratis inpakservice

Persoonlijke boodschap

image of a cart