De mooiste en hipste muziekdoosjes,
(muziek)mobielen en kraamcadeau's voor baby's

image of a cart
Naam Aantal Prijs
Afrekenen

€ 0,00


Over hippemuziekdoosjes.nl

Dianne van de Beeke

Mijn naam is Dianne van der Beeke (17-11-1977) en ik woon in Heemstede nabij Haarlem sinds 2015.

Samen met mijn vriend Stefan heb ik een dochter, Lara (18-01-2013) en verder woont er nog een lieve Rottweiler genaamd Zita bij ons. Haar hebben we van het mooie eiland Curaçao meegenomen waar we een tijdje hebben gewoond.

In 2013 ben ik de website Hippemuziekdoosjes.nl gestart. Deze webshop ben ik in mijn zwangerschapsverlof begonnen. Al een tijdje dacht ik erover om een webshop te beginnen, maar ik wist nooit met welk product. Daarbij: ik werkte fulltime, dus kon er ook niet echt de tijd voor vinden.

Toen ik zwanger raakte van Lara ging er een hele nieuwe (baby)wereld voor me open. Bij de inrichting van de babykamer kon een muziekdoosje natuurlijk niet ontbreken en ik ging online op zoek naar een passende voor Lara‘s kamertje. Ik kon er tientallen vinden op verschillende websites, maar ik miste een website die zich geheel specialiseerde in muziekdoosjes. Het idee was geboren!

Naast de muziekdoosjes zijn er in de loop van tijd ook (muziek)mobielen, rammelaars, speenkoorden, knuffels, knuffeldoeken en slabbetjes bij gekomen.

Stefan is programmeur en heeft deze mooie webshop voor me gebouwd. Samen met hem is het gelukt er een goedlopende webshop van te maken.

Ik hoop dat iedereen die een mooi babycadeau zoekt, deze hier kan vinden.

Veel shopplezier!

Met vriendelijke groet,

Dianne van der Beeke

hippe muziekdoosjes logo

Gratis inpakservice

Persoonlijke boodschap

image of a cart